Acasă » Spălat » Îndepărtarea petelor

Afișez toate cele 3 rezultate

Filtre
Închide

Demachiant lichid W5 OXY action 1000ml

45.00 MDL

Demachiant W5 OXY action 1000ml

Demachiant W5 OXY action lichid 1l

Gel pentru îndepărtarea petelor „Puterea oxigenului”. Îndepărtează eficient petele din grăsimi, produse cosmetice, ierburi, cafea, vin etc. Potrivit atât pentru spălarea manuală, cât și pentru mașină

Recomandat pentru pre-înmuiere urmat de spălare. Înmuiere: Se diluează 1,5 capsule (60 ml) de gel W5 OXI în 4 litri de apă caldă (40 ° C). Scufundați lucrurile și lăsați să acționeze până la 60 de minute. Apoi clătiți bine și spălați în mașina de spălat. Pentru a înmuia produsele cu elemente de decor din metal.

Pentru petele dificile, aplicați gelul direct pe pată timp de 5 minute. Nu lăsați să se usuce. Apoi cufundați în mașină și spălați-vă. La mașina de spălat: (Crește eficiența detergentului) Adăugați 1,5 capsule (60 ml) de gel W5 OXI cu pulbere în compartimentul de dozare al mașinii de spălat și începeți ciclul de spălare.

Producție: Germania

Închide

Spray pentru îndepărtarea petelor W5 pentru prespălare 750 ml

54.00 MDL
Spray pentru prespălare W5 Spray pentru îndepărtarea petelor 750 mlSpray pentru îndepărtarea petelor W5 pentru prespălare pentru îndepărtarea prealabilă a petelor.Este destinat prelucrării rufelor înainte de spălare. Excelent pentru curățarea gulerelor, manșetelor și axilelor cămășilor și tricourilor.Aplicare: la o distanta de 15 cm de tesatura se pulverizeaza lichidul direct pe pata, se lasa 10-15 minute, apoi se spala ca de obicei.Cu cat tratezi mai repede pata, cu atat rezultatul este mai bun.
  • Demachiantul este potrivit pentru îndepărtarea petelor de pe toate țesăturile albe, cu excepția mătasei, și la orice temperatură de la 30 de grade.
  • Formula concentrată funcționează pe pete chiar și cu o cantitate mică de produs.
W5 Oxy Actoin удаление пятен 1000ml
Închide

W5 Oxy Actoin удаление пятен 1000ml

45.00 MDL
W5 Oxy Actoin удаление пятен 1000ml - W5 гель для удаления пятен, с формулой для удаления жира. Действие максимум 60 мин. Тщательно промойте в конце или промойте в стиральной машине.