Acasă » Spălat » Pulbere de spălare uscată

Afișez 1–12 din 18 rezultate

Filtre
Închide

ARIEL Mountain spring 2 kg 20 Spălare

124.00 MDL
Detergentul pentru rufe de primăvară Ariel Mountain este excelent pentru îndepărtarea petelor din orice apă. Potrivit pentru spălarea obiectelor de culoare deschisă. Îndepărtează petele și murdăria încăpățânată. Conține ingrediente de albire care ajută la obținerea albirii articolelor de culoare deschisă. Detergentul pentru rufe de primăvară Ariel Mountain nu numai că îndepărtează petele încăpățânate pătrunzând adânc în structura fibrelor, dar împiedică și aderarea murdăriei. Se dizolvă rapid fără a lăsa urme pe haine și se spală perfect chiar și la o temperatură de 30 ° C. Echipat cu un mâner perforat pentru transport ușor
Dash Color - prospețimea florilor
Închide

Dash 6,5 kg Culoare – Prospețimea florilor

350.00 MDL
Culoare strălucire prospețimea florilor 6,5 kg (3 în 1) 100 de spălări - prospețime și puritate.
Dash universal Alpine prospețime 6,5 kg
Închide

Dash 6,5 kg Universal – prospețime alpină

350.00 MDL
Dash prospețime alpină universală 6,5 kg (3 în 1) 100 de spălări - prospețime, curățenie intensă, culoare strălucitoare.
Închide

Demachiant lichid W5 OXY action 1000ml

45.00 MDL

Demachiant W5 OXY action 1000ml

Demachiant W5 OXY action lichid 1l

Gel pentru îndepărtarea petelor „Puterea oxigenului”. Îndepărtează eficient petele din grăsimi, produse cosmetice, ierburi, cafea, vin etc. Potrivit atât pentru spălarea manuală, cât și pentru mașină

Recomandat pentru pre-înmuiere urmat de spălare. Înmuiere: Se diluează 1,5 capsule (60 ml) de gel W5 OXI în 4 litri de apă caldă (40 ° C). Scufundați lucrurile și lăsați să acționeze până la 60 de minute. Apoi clătiți bine și spălați în mașina de spălat. Pentru a înmuia produsele cu elemente de decor din metal.

Pentru petele dificile, aplicați gelul direct pe pată timp de 5 minute. Nu lăsați să se usuce. Apoi cufundați în mașină și spălați-vă. La mașina de spălat: (Crește eficiența detergentului) Adăugați 1,5 capsule (60 ml) de gel W5 OXI cu pulbere în compartimentul de dozare al mașinii de spălat și începeți ciclul de spălare.

Producție: Germania

Închide

Der Waschkonig Pudră de spălat universală 7,5 kg

194.00 MDL
Universal (pentru alb și culoare)- 7,5 kg (92 spălări)-Fără fosfați și zeoliți- Temperatura de spălare: 30 ° C până la 95 ° C- Efectiv deja la 30 ° C- Șterge perfect produsele oferindu-le o albă strălucitoare- Se clătește perfect, nu lasă reziduuri- Potrivit pentru spălarea manuală și cu mașina- Protejează piesele mașinii împotriva acumulării de calcar- Oferă produselor o aromă plăcută a prospețimii pajiștilor alpine- Are o spumare redusă, datorită căreia previne defectarea mașinii de spălat- Nu este necesară îndepărtarea petelor la spălarea cu această pulbere- Facut in Germania
Închide

Detergent. Ariel Touch of Lenor Fresh Color 2 kg 20 Spălare

124.00 MDL

Detergentul pentru rufe Ariel Touch of Lenor Fresh Color îndepărtează perfect petele din orice apă. Potrivit pentru spălarea cu mașină a tuturor tipurilor de țesături. Îndepărtează petele și petele încăpățânate Ariel Touch of Lenor Pudra de spălare proaspătă nu numai că îndepărtează petele încăpățânate pătrunzând adânc în structura fibrelor, dar împiedică și aderarea murdăriei. Se dizolvă rapid, fără a lăsa urme pe haine și se spală perfect chiar și la o temperatură de 30 ° C, menținând în același timp moliciunea țesăturilor. Parfumul său Lenor oferă hainelor tale un parfum proaspăt.

-10%
Herr Klee 10 kg Pulbere de spălat colorată
Închide

Herr Klee 10 kg Culoare

202.00 MDL
Herr Klee 10 kg pulbere colorată 120 spălări - pulbere de spălat colorată cu o formulă activă de protecție a culorii pentru toate tipurile de mașini de spălat. Pulberea conține componente care protejează mașina de spălat de calcar.
-10%
Herr Klee 10 kg Pulbere de spălat universală
Închide

Herr Klee 10 kg Universal

202.00 MDL
Herr Klee 10 kg praf de spălat universal 120 - praf de spălat universal pentru toate tipurile de mașini de spălat. Pulberea conține componente care protejează mașina de spălat de calcar.
Herr Klee 3 kg pulbere universală
Închide

Herr Klee 3 kg pulbere universală

65.00 MDL
Herr Klee 3 kg pulbere universală 36 de spălări - pulbere de spălare universală pentru toate tipurile de mașini de spălat și de spălat mâinile, sortând textilele înainte de spălare. Respectați întotdeauna instrucțiunile de spălare. Praful conține componente care protejează mașina de spălat de calcar. Nu sunt necesare alte mijloace.
Promoție
Închide

Herr Klee 5 kg Universal

115.00 MDL
Herr Klee 5 kg Pulbere universală 60 Spălătorie-Pulbere de spălat universală Pentru toate tipurile de mașini de spălat și spălare manuală, sortați textilele înainte de spălare. Respectați întotdeauna instrucțiunile de spălare. Praful conține componente care protejează mașina de spălat de depunerile de calcar. Nu sunt necesare alte mijloace.
Închide

Persil Active clean 2 kg 20 Spălare

106.00 MDL

pentru spălare manuală, pentru spălare în mașină, pentru țesături colorate, pentru țesături sintetice, pentru țesături albe și de culoare deschisă, pentru țesături din bumbac, cu îndepărtare a petelor, cu enzime, fără fosfat

Închide

Persil Lavander Freshness Expert pulbere de spălat 10 kg

396.00 MDL
Persil Lavender White Laundry Detergent Powder este un detergent de rufe cu formula Deep Clean Technology, care are o combinație unică de 13 ingrediente active. Detergentul pentru rufe face o treabă excelentă pe pete, oferind hainelor prospețimea de lungă durată a lavandei. Imaginați-vă razele soarelui cald și briza verii aducând mirosul de lavandă de pe câmpurile înflorite. Detergentul pentru rufe Persil este tot ce aveți nevoie pentru a vă menține rufele strălucitoare.